fbpx
Skip to content

Best på vannbåren varme Vestfold og Telemark

Beste løsning for oppvarming Vannbåren varme

Vannbåren varme er den beste måten for oppvarming av din bolig. Det gir god komfort, lave strømregninger og kan kobles opp mot en rekke varmekilder! Vi hjelper deg å finne beste løsning for ditt hjem! Slik at du har et miljøvennlig og komfortabelt hus! Vi er best på vannbåren varme i Vestfold og Telemark

Fordelene med vannbåren varme

Forskjellige varmekilder

Fordelene med vannbåren varme er mange, et av dem er at man kan omtrent koble det opp mot alle typer varmekilder. På denne måten er det framtids sikret.

Bedre innemiljø

I motsetning til elektrisk oppvarming som gir tørr luft og kan være dårlig for materialer og gulv i ditt hjem, er vannbåren varme svært godt for innemiljøet! Det gir en myk og god varme som er godt for deg og gulvet ditt.

Billigere i lengden

vannbåren varme er en investering til ditt hjem som ikke bare er en kul feature eller godt for innemiljøet, det sparer også både miljøet og lommeboken din! På sikt så sparer man inn anlegget ved lavere strømutgifter. man kan også koble det opp mot solfanger anlegg og få gratis varme, sammen med en varmepumpe vil dette være det ultimate anlegg. 

Enova tilskudd

I tillegg til at du får alt dette vil du også bli belønnet av Enova for å installere et miljøvennlig tiltak! Sjekk hva du kan få i støtte fra Enova.

Vi er best på vannbåren varme i Vestfold og Telemark.

Vi monterer rør-installasjoner daglig, og har god erfaring innen faget. Vi anbefaler på det aller sterkeste til å montere vannbåren varme om du skal bygge nytt eller renovere store deler av eksisterende hus. Vi vet hva som lønner seg og hva du må tenke på og hjelper deg å velge rett anlegg!

– Hans Andresen
Daglig Leder

Lurer du på noe mer? Ta kontakt!