fbpx
Skip to content

Din rørlegger for rehabilitering Vestfold og Telemark

Rehabilitering med trygge løsninger

Skal du renovere badet eller huset ditt? Et nytt bad, kjøkken eller våtrom kan øke verdien på boligen din mye om det er et godkjent bad eller våtrom. Vi har Ansvarsrett og er godkjent foretak. Vi kommer gjerne å ser på dine planer slik at du får et bad som er kvalitetssikkert!

Vanlige renoveringsjobber

Nytt Bad?

Vi kan leverer sanitæranlegget til dit bad! Skal du ha et moderne bad med stilrene løsninger? Da er det lurt å ta kontakt slik at vi kan se på løsningene sammen så blir badet trygt og sikkert.

Renovere Kjøkken?

Skal du ha nytt kjøkken er det flere ting som er lurt å tenke på. Kansje skal vaksen flyttes? Da du ha rørlegger inn for å flytte avløp og legge opp nye rør-i-rør til vasken. Skal man ha kjøleskap med vanntilkobling? Vi hjelper det med trygge løsninger. 

Her anbefaler vi alltid WaterGuard vannstopp ventil, og denne får du ferdig monter hoss oss! Dette er krav i nye boliger i dag, og er en god forsikring.

Bytte til tryggere sanitæranlegg

Har du et eldre hus med kobberrør? I dag er det nye krav og man legger alle vannledninger med vare-rør utenpå, dette for at hvis det lekker skal lekasjen ledes til rom med sluk, slik at lekasjen oppdages uten at den lager skade. Vi ser gjerne over ditt anlegg og kommer med gode råd på hva som bør skiftes ut. 

Din rørlegger for rehabilitering.

Har du et prosjekt hvor du trenger en rørlegger vil vi gjerne komme med et tilbud og gode råd! Vi vil ikke bare gi deg den beste prisen, men vi vil se over og komme med det vi mener blir den beste og tryggeste løsningen for ditt hjem! På den måten kan du være trygg på at det blir et bra resultat

– Hans Andresen
Daglig leder

Har du et prosjekt? Vi ser på det!