fbpx
Skip to content

Trygge sanitæranlegg Vestfold og Telemark

Senk skuldrene med et trygt sanitæranlegg

Trygge sanitæranlegg gjør at du kan senke skuldrene og nyte hjemmet ditt. Skal du bygge nytt hus eller rehabilitere eksisterende? Kravene for sanitær installasjoner er strenge, men dette for å forsikre at ikke dyre skader skjer. Vi hjelper deg å finne trygge løsninger som er kvalitetssikre og varige slik at du ikke trenger å bekymre deg over vannlekkasjer. 

Hva vi kan levere

Nytt Bad?

Vi kan leverer sanitæranlegget til dit bad! Skal du ha et moderne bad med stilrene løsninger? Da er det lurt å ta kontakt slik at vi kan se på løsningene sammen så blir badet trygt og sikkert.

Renovere Kjøkken?

Skal du ha nytt kjøkken er det flere ting som er lurt å tenke på. Kansje skal vaksen flyttes? Da du ha rørlegger inn for å flytte avløp og legge opp nye rør-i-rør til vasken. Skal man ha kjøleskap med vanntilkobling? Vi hjelper det med trygge løsninger. 

Her anbefaler vi alltid WaterGuard vannstopp ventil, og denne får du ferdig monter hoss oss! Dette er krav i nye boliger i dag, og er en god forsikring.

Bytte til tryggere sanitæranlegg

Har du et eldre hus med kobberrør? I dag er det nye krav og man legger alle vannledninger med vare-rør utenpå, dette for at hvis det lekker skal lekasjen ledes til rom med sluk, slik at lekasjen oppdages uten at den lager skade. Vi ser gjerne over ditt anlegg og kommer med gode råd på hva som bør skiftes ut. 

Kontakt Oss