fbpx
Skip to content

Trygghet. Kvalitet. Effektivt. Tjenester

Kvalitet som gir trygghet.

Trygge rørleggertjenester. Fjord VVS AS vil at du skal kunne senke skuldrene og nyte tilværelsen i ditt eget hjem. Vi kommer derfor med trygge og vanntette løsninger som sikrer deg og dine fra uheldige situasjoner. Våre er meget opptatt av at arbeidet som utføres skal opprettholde både krav og normer. 

Vi er totalleverandør av alle typer sanitæranlegg. Trenger du en rørlegger for å endre på ditt nåværende anlegg kommer vi med gode råd for et sikkert anlegg.

Vi har lang og god erfaring med de fleste typer rør-anlegg og kommer med løsninger for å kvalitetssikre dine rørinstallasjoner.

Skal du pusse opp badet eller kanskje kjøkkenet? Da er det lurt å snakke med en rørlegger. Vi kan baderom og gir deg de riktige rådene for et trygt hjem.

Et godt og velfungerende varmeanlegg gjør at huset ditt blir godt for miljøet og ikke nok med det, du får også et fantastisk innemiljø. Vi hjelper deg for et optimalt hjem med et varmeanlegg.

Har du et næringsbygg som trenger Sprinkler? Vi monterer og installerer et anlegg som kan gi den tryggheten ditt bygg trenger. 

Skal du ha varme i gulvet? Da er gulvvarme det desidert beste alternativet både for miljøet og for ditt gulv! Med solide løsninger installerer vi dette i ditt hjem.

Trygge og sikre vannløsninger

Vi har spesialisert oss på trygge og sikre løsninger for sanitær. Om du har nytt eller gammelt hus hjelper vi deg å velge trygge løsninger. Vi benytter oss kun av anerkjente kvalitetsprodukter og bygger trygge og sikre anlegg for ditt hjem!

Varmeanlegg og Energianlegg

Fjord VVS AS er en bidragsyter til et godt miljø! Vi monterer kostnadseffektive og miljøvennlige varmeanlegg som kommer både deg og lommeboken din til gode!

Kontakt Oss