fbpx
Skip to content

senk skuldrene med tryggheten i en ny bereder. Kampanje på Utskiftning av bereder.

helt uforpliktende, vi tar kontakt med deg.

Skifter din bereder enkelt, kjapt og rimelig. 200L fra kun kr. 8990,-

Fyll enkelt ut din kontakt info under her, og vi vil ta kontakt med deg slik at du får byttet bereder så fort som mulig.

Må jeg bytte bereder?

Du lurer gjerne på om det er nødvendig å bytte berederen din, og det er ikke sikkert det er nødvendig, men veldig mange venter altfor lenge med å bytte berederen så her er noen tegn på at berederen din er moden for utskiftning.

Eldre bereder?

En boligbereder er ikke konstruert for å vare evig, vanlig levetid ligger på 15-20år, likevell så finnes det langt eldre beredere i norske boliger. Er du usikker på om berederen din er for gammel, så er en tommelfinger regel at om berederen er farget grøn, oransje så bør den skiftes, Eksempelvis se bilde lengre ned.

Lekasje rudnt bereder?

En vanlig årsak til å bytte bereder er at boligberederen har staret å lekke. Det er ofte sikkerhetsventilen som er årsaken til dette, er denne deffekt bør bereder byttes og man bør ta en vurdering på om man trenger større ekspansjon i boligen, Dette er vi behjelpelig med og kan ta en sikker vurdering på.

Dårlig effekt?

En gammel bereder er ikke like effektiv som en ny, det grunnet både avleiringer på innsiden av berederen, og dårlig isolasjon og el-kolbe. I følge Byggforsk og SINTEF vil en ny boligbereder spare rundt 500 kWh per år sammelignet med en gammel.

Byggforsk og Sintef med klar anbefaling.

Vi er samstemte med Byggforsk og Sintef sin klare anbefaling om å bytte bereder om det er tid for dette. Risikoen for at en feil oppstår er så stor og skadene som det kan medføre er også så store at utskiftning i tide er en lur investering.

Fordeler ved ny bereder.

Ser berederen din slik ut? Da kan det være lurt å skifte før det byr på problemer.

Bolig beredere har normalt levetid på 15-20 år og er ikke konstruert for å vare evig. En svakhet på berederene er ofte sikkerhetsventilen som er tilstede for å sikre at ikke trykket skal bli for høyt ved ekspansjon.

Er dette gammelt og utslitt kan det være direkte livsfare på fære, og det er i aller høyeste grad anbefalt å skifte ut.

Andre vanlige feil er rust og utslitt el-kolbe på bereder, som også i værste fall kan føre til brann.

Hvordan vi skifter din Boligbereder.

Vi tar først kontakt med deg for å høre hvilke bereder du har installert hjemme, og finner ut hvilke bereder du har behov for, her vil vi kansje spørre om du kan sende over noen bilder av installasjonen, slik at vi kan ta med eventuelle deler som måtte til for utførelse av jobben, men normalt vil berederen kunne byttes uten ekstra deler.


Vi avtaler en passende tid med deg og kommer enkelt med en ny bereder tilsvarende den gamle du har installert i dag eller etter avtale, tømmer den gamle berederen og setter inn ny, og tar med din gamle bereder til miljøvenlig gjennvinning.

Vær på den trygge siden å få ny bereder før uhellet treffer! Vi bytter din bereder, gir deg en tryggere hværdag.

Kampanjeprisen gjelder kun for utskifning av bereder i bolig hvor eksisterende koblinger kan benyttes. Vi tar forbehold om at det er mulighet for avtapping av bereder, og at avstengig av vann fungerer, slik at det er mulig for å foreta byttet.Materiell og timer utover dette vil om ikke annet er avtalt faktureres med stadndard påslag og timesats.

Lurer du på noe så er vi her for å bistå og hjelpe deg med å få byttet til en tryggere bereder.

Tilleg for kjøring utover 15 km og eventuelle parkeringsutgifter. Dette kan avtales på forhånd.