fbpx

Tjenester

Tjenester

Kvalitet som gir trygghet.

Trygge rørleggertjenester. Fjord VVS AS vil at du skal kunne senke skuldrene og nyte tilværelsen i dit eget hjem. Vi kommer derfor med trygge og vanntette løsninger som sikrer deg og dine fra uheldige situasjoner. Våre er meget opptatt av at arbeidet som utføres skal opprettholde både krav og normer. 

Vi er totalleverandør av alle typer sanitæranlegg. Trenger du en rørlegger for å endre på ditt nåværende anlegg kommer vi med gode råd for et sikkert anlegg.

Vi har lang og god erfaring med de fleste typer røranlegg og kommer med løsninger for å ordne dine rørinstallasjoner.

Skal du pusse opp badet eller kanskje kjøkkenet? Da er det lurt å snakke med en rørlegger. Vi kan baderom og gir deg de riktige rådene for et trygt hjem.

Et godt og vel fungerende varmeanlegg gjør at ditt huset ditt blir godt for miljøet og du får ikke minst et fantastisk innemiljø. Vi hjelper deg å for få et optimalt hjem med et varmeanlegg.

Har du et næringsbygg som trenger Sprinkling? Vi monterer og installerer et anlegg som kan gi den tryggheten ditt bygg trenger. 

Skal du ha varme i gulvet? Da er gulvvarme det desidert beste alternativet både for miljøet og for ditt gulv! Med solide løsninger installerer vi dette i ditt hjem.

Trygge og sikre vannløsninger

NorskModul sine metoder er svært moderne og smarte. Ved å bygge hus og bygninger delt opp i elementer, som vi produserer i egne haller med topp moderne utstyr, sparer vi mye tid og kan samtidig holde høy kvalitet.

Varmeanlegg og Energianlegg

NorskModul leverer Elementhus og andre bygninger laget i tre elementer. Typisk for slike hus er at man ikke er så fleksibel, men NorskModul er lokal produsent som åpner for at du kan komme med egne tegninger.

Kontakt Oss